TABARA DE CREATIE LA BISOCA (BUZAU) - 2010
Tabara
Tabara Bisoca

Adaugat : 14 Noiembrie 2014

30 IUNIE – 2 IULIE 2010

TABARA DE CREATIE LA BISOCA (BUZAU) - 2010
Am plecat din fata bisericii la ora 7.00 am mers pe traseul Bucuresti – Urziceni – Buzau – Manastirea Ciolanu in drum catre manastirea Ciolanu am gasit un teren unde am organizat un meci de fotbal. De aici am vizitat Manastirea Ciolanu, apoi am ajuns la Vulcanii Noroiosi – Paclele Mari de la Berca si ne-am intors la Buzau la Biserica Copiilor Sf. Sava unde ne-am intalnit cu parintele Milea Mihai. Am plecat spre Campusul pentru copii de la Bisoca pe ruta Buzau – Maracineni – Sapoca – Berca –Vintila Voda – Bisoca. Aici seara am focut un foc de tabara in jurul caruia copii au cantat tot felul de cantece.

A doua zi ne-am trezit la ora 8.00 cu program de inviorare am  luat Micul dejun si am plecat in drumetie pe munte 5 Km. pana la Manastirea Gavanu pe tot parcursul drumetiei am intalnit fragi si afine, iar copii au fost foarte incantati sa le culeaga si sa le manance. In jurul orei 13.00 ne-am intors sa mancam de pranz am avut program de relaxare pana la ora 16.00 cand le-am facut o surpriza copiilor venind sa-i iau la gratar intr-o poiana din padure cu un car tras de boi cu roti si jug de lemn plin cu fan. I-am organizat impreuna si am facut un gratar apoi copii s-au jucat in padure pana seara.

A treia zi am mai facut o drumetie pe munte, iar inainte de plecare am vizitat manastirea  Poiana Marului unde a vietuit Sf. Vasile de la Poiana Marului.
Ne-am intors in Bucuresti in jurul orei 21.00