Activitati din luna octombrie 2012
In pelerinaj la Crasna
Pelerinaj de Sfantul Dimitrie
Pelerinaj

Adaugat : 09 Decembrie 2014

11 OCTOMBRIE 2012

          Am organizat un pelerinaj la Sf. Cuv. Parascheva de la Iasi împreună cu 50 de credincioşi ai parohiei noastre transportul fiind asigurat în mod gratuit de catre domnul primar al Sectorului 3, Robert Negoiţă.

15 OCTOMBRIE 2012

          Am organizat un pelerinaj la mănăstirea Crasna împreună cu domninii consilieri şi doamnele din comitetul parohial de la biserica noastră, transportul fiind asigurat în mod gratuit de catre domnul primar al Sectorului 3, Robert Negoiţă.

18 Octombrie 2012

Am cumpărat 5 radiatoare electrice, în valoare de 500 lei, pentru Biserica Sf. Martiri Brâncoveni din Soroca, Republica Moldova, biserică nou construită de părintele Huluţă Sorin, ucenicul părintelui Milea Mihai din Buzău.

21 OCTOMBRIE 2012

          În urma acţiuni din august 2012, când am mers în pelerinaj la măn. Crasna, 2 tineri din grupul catehetic (Costin Suiugan şi Cristina Ludae) s-au căsătorit naşi fiindu-le părintele Daniel Goga, la slujba participând părintele Adrian Niţă şi diaconul Adrian Oancea, inspectori la Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Bucureştilor.

26 OCTOMBRIE 2012

          Cu ocazia sărbătorilor Sf. Dimitrie Ocrotitorul Bucureştilor am adunat împreună cu 20 tineri din cadrul grupului, pe pelerinii din alte localitaţi de pe dealul Patriarhiei pentru ai conduce la locurile de cazare special amenajate şi a le oferi ceva cald de mâncare.