Targ de caritate la Parohia "Sfantul Antonie“-Titan
Targ de caritate - 1 martie
Targ de caritate
Targ de caritate la Parohia Sfantul Antonie
Targ de caritate
Targ de caritate
Targ de caritate
Targ de caritate
Targ de caritate
2 martie - Targ de caritate
Targ de caritate
Targ de caritate
Targ de caritate
Targ de caritate
Martisoare - 1 martie
Bisrtica Sfantul Antonie - Targ de 1 martie
Biserica Sfantul Anton - Targ de caritate

Adaugat : 02 Martie 2014

Duminica, 2 martie, continua targul de caritate organizat de Parohia „Sfantul Antonie cel Mare“-Titan din Bucuresti pentru ajutorarea copiilor cu situatii scolare foarte bune, dar din familii defavorizate, monoparentale si cu dizabilitati.
 
Evenimentul caritabil va avea loc in curtea bisericii, dupa savarsirea Sfintei Liturghii. „La initiativa grupului de tineri care participa la proiectul catehetic «Contributia Bisericii la formarea tinerei generatii» al parohiei noastre a fost organizat targul de caritate. Acesta este la a treia editie, iar in acest an este denumit «Trimite la culcare un copil intr-un patut moale». Toate fondurile ce s-au strans duminica trecuta, 23 februarie, dar si duminica aceasta, 2 martie, sunt destinate Campusului pentru copii «Sfantul Sava» de la Bisoca, judetul Buzau“, a precizat pr. Marius Suiugan, slujitor la Biserica „Sfantul Antonie cel Mare“-Titan din Capitala.
 
Pentru cei care vor contribui la strangerea de fonduri, tinerii au pregatit martisoare, felicitari, dulciuri, ceai cald, vin fiert.
 
Editiile anterioare ale targului de caritate au fost destinate achizitionarii de produse alimentare, articole vestimentare si rechizite pentru cei 80 de copii cu dizabilitati de la Complexul de servicii comunitare „Sfantul Andrei“ din Ploiesti, pentru copiii din Asezamantul de la Valea Plopului, dar si pentru cei 60 de batrani de la Centrul de Ingrijire si Asistenta Ciolpani. De asemenea, parohia bucuresteana „Sfantul Antonie cel Mare“-Titan a mai organizat de-a lungul timpului mai multe actiuni caritabile, precum oferirea de consultatii si tratamente oftalmologice gratuite si campanii de donare de sange.
 
Campusul pentru copii de la Bisoca este deschis pe perioada verii si ofera gazduire gratuita pentru aproape 2.000 de copii care nu isi pot permite sau nu are cine sa-i duca intr-o tabara de vara la munte. Acesta a fost infiintat in anul 1995 si este compus dintr-o bisericuta in stil maramuresean, doua pavilioane cu etaj si se afla in apropierea manastirilor Poiana Marului si Gavanu.

Sursa:  basilica.ro