Invitaţie la Spectacolul - Eveniment "Stihuri şi Cântări" - Valea Plopului - Valea Screzii

Adaugat : 01 Octombrie 2015

Stihuri și cântări

spectacol - eveniment

     
    Centrul Social "Pro Vita" din cadrul Parohiei Valea Plopului, jud. Prahova, condus de Părintele Nicolae Tănase, vă invită cu aleasă bucurie, sa luaţi parte la acest spectacol - eveniment, organizat în cadrul şi la nivelul Taberei de copii din loc. Valea Screzii, jud. Prahova, care va avea loc în ziua de sâmbătă - 03 octombrie 2015, orele 12,45.

       Specificul acestui spectacol constă în împletirea lucrării unor mari actori cu talentele muzicale ale copiilor, în cazul de faţă, din cadrul parohiei "Dobroteasa" din Bucureşti, în colaborare cu APOR sector 3, spre bucuria și îmbogățirea sufletească a tuturor participanților.

       De aceea, nu există niciodată două spectacole „Stihuri și cântări” la fel.

       Actorii vor recita versuri creștine scrise de: Sf. Vasile cel Mare, Sf. Ioan Gură de Aur, Sf. Antim Ivireanul,  Sf. Ioan Iacob Hozevitul, Ana Blandiana, Vasile Voiculescu, Ion Pillat, Radu Gyr, Nichifor Crainic, Zorica Lațcu, Daniel Turcea, Ioan Alexandru, Costache Ioanid.                        Copiii din această parohie vor avea intervenții muzicale (instrumentale sau vocale), adecvate specificului acestui eveniment, sub îndrumarea și binecuvântarea Părintelui Paroh Gheorghe Sima şi a Părintelui Diacon George Paraschiv.

    Participă:


• MAGDA CATONE – actriță a Teatrului Național București, cu o bogată activitate de peste 30 de ani în teatru, film și televiziune
• ANA CALCIU - actriță –a susținut numeroase recitaluri de poezie laică și religioasă în țară și străinătate și a jucat  în proiecte de teatru creștin, fiind prezentă la diferite evenimente și emisiuni de televiziune cu conținut creștin.
• TOMI CRISTIN - actor al Teatrului Național București, absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București, cu o bogată activitate de peste 25 de ani în teatru, film și televiziune.
• copii cu talent muzical din cadrul parohiei-organizatoare

    Vă aşteptăm, aşadar, pe toţi, mci şi mari, cu aleasă bucurie şi deosebită consideraţie!...

    Doamne ajută!