Invitatie la realizarea unui program cultural, spiritual - artistic si umanitar - filantropic

Adaugat : 25 Mai 2015

Dragi oameni frumoşi,

Faptul că acum ceva timp în urmă, aţi avut inima deschisă pentru ajutorarea celor mici şi singuri, celor mici şi mulţi, celor mici de la Valea Plopului, judeţul Prahova şi aţi donat cele necesare pentru trup (alimente, dulciuri, produse de igienă, haine,etc) pe acei copii nu i-aţi lăsat nemişcaţi prin gestul pe care l-aţi făcut!

Prin ajutorul şi încrederea pe care le-aţi dat-o, aceşti copii s-au hrănit, s-au întărit  şi aşa au venit mai multe roade! Un astfel de prim rod este faptul că la rândul lor, doresc să ofere în schimb ceea ce au mai frumos:copilăria şi talentul lor! Fiecare în ce l-a înzestrat Bunul Dumnezeu: în pictură, în muzică, în artă!!!

Astfel, s-a născut dorinţa de a crea! De a da ceva în schimbul bunătăţii oamenilor! Aşa s-a născut prima ideea a unei act artistic din suflet, pentru suflet! Aşa s-a născut proiectul ,,Candela”.

Este vorba despre o transpunere în piesă de teatru a filmului ,,Candela” o producţie rusească (a se vedea link-ul https://www.youtube.com/watch?v=GDeCcUk-xeQ) Astfel, copii ajutaţi de o mână de voluntari s-au pus pe treabă: au venit la repetiţii, şi-au învăţat rolurile, au repetat, şi uşor uşor acest proiect artistic a luat culoare!

Dorinţa tuturor este ca acest proiect să fie unul frumos, plin de culoare, sunet, mesaj şi stare de bine! De aceea avem mare nevoie de data aceasta de un sprijin nu pentru trup...ci pentru suflet! Avem nevoie de ajutor financiar cât de mic pentru costume, pentru recuzită, pentru scenă, pentru logistică!! Din estimări, costurile se ridică undeva nu mai mult şi nici mai puţin de 1.500-2.000 lei (costume pentru 9 personaje, scena din lemn şi pânză, peruci şi  recuzită).

Ceea ce pot oferi în schimb, este primul loc la acest spectacol, care se doreşte a avea loc anul acesta şi dacă Bunul Dumnezeu ajută, să fie un spectacol cu care aceşti copii să meargă la alte orfelinate să-l ofere drept cadou şi altor suflete! Deci, ajutorul dumneavoastră va merge mult mai departe!

Vă rugăm, fiţi alături de aceşti copii şi în acest moment în care educaţia şi frumosul dă roade!!! Fiţi alături de noi!!!

Nota bene: fiecare persoană care doreşte să ne ajute, să precizeze Numele, prenumele o adresă de e-mail şi tel căci vă vom trimite imagini, poze filmuleţe de la repetiţii, de la tot ce urmează să se întâmple pas cu pas ca să fim mult mai aproape! De asemenea, să ne comunicaţi dacă doriţi să donaţi bani pentru ceva anume special(recuzită, costume). Mulţumim!!!!!!!


Cu deosebită consideraţie, Oana şi Stelian Gomboş

persoane de contact:
Oana Gomboş (tel.0737.150.437; e-mail: oanagombos2010@yahoo.com)
Stelian Gombos (tel. 0745.265.661; e-mail: stelian_gombos@yahoo.com)

Voluntari implicaţi în proiect:
- dna. Oana Gomboş (pregătire şi repetiţii cu copii);
- dna Cezara Armaşu, scenaristă (construire scenă);
- maicile de la Mănăstirea "Sf. Treime" din localitatea Drăgăneşti Vlaşca, judeţul Teleorman (asigurare croitorie costumaţie pentru 4 roluri de maicuţe);
- dl. Stelian Gomboş (spriinire în găsirea unor ajutoare financiare şi nu numai);
- săteni din localitatea Valea Plopului (care vor ajuta la construirea scenei).