8 martie 2016
8 martie
8 martie
8 martie
8 martie

Adaugat : 07 Martie 2016

“Oamenii ar trebui sa fie ca lumanarile care ard, lumineaza in jurul lor si incalzesc. “

Femeia este “ minunea “ lui Dumnezeu care a fost trimisa sa “lumineze”, sa dea viata. Se spune ca oamenii între care se creează conexiuni puternice îşi sunt daruri unii celorlalţi, işi aduc lumină….

Incepand cu anul 2013 am decis sa ne sarbatorim impreuna, sa sarbatorim viata si sa simtim bucuria de a trai. Si nu intamplator am ales un loc sfant, un loc plin de iubire si binecuvantare….

De 5 ani ne intalnim in preajma zilei de 8 martie pentru a ne impartasi experientele de viata, bucuriile si supararile, si pentru a multumi pentru tot ceea ce avem.

Anul acesta, mai mult decat oricand, am simtit cat de binecuvantate suntem poate si numai prin prisma faptului ca Dumnezeu a binevoit sa se intalneasca  atatea femei minunate, femei pline de optimism si voie buna, femei care stiu sa traiasca frumos, femei implinite si puternice ……care stiu sa  aprecieze ceea ce au si stiu sa  multumeasca. Am avut inca o data sentimentul de confort oferit de “ oameni frumosi”, am simtit cat de importante sunt micile discuţii, tăcerile, visurile împărtăşite, timpul petrecut împreună,comunicarea. Am inteles ca pana si momentele dificile sunt un dar….ne-am “ jucat “si am redescoperit “ copilul interior” care exista in fiecare dintre noi si care merita IUBIRE .

Acolo unde este iubire, oamenii cresc. Radiază.

N.B: Urmatorul eveniment: 
Pentru ca suntem dornice sa evoluam si sa traim frumos am hotarat sa  avem cat mai multe intalniri in care sa ne “ deschidem”, sa ne cunoastem mai bine, sa invatam sa fim mai bune, sa invatam sa ne iubim si sa iubim, sa daruim si sa primim, sa iertam si sa acceptam tot ceea ce ni se intampla. Urmatoarea intalnire va avea loc in data de 16 aprilie 2016 si va fi intitulata sugestiv: “ Cine sunt eu? Cum ma vad ceilalti?”